Bouw- of constructie tekening laten maken

Een bouwtekening laten maken is handig maar vaak ook nodig in verband met een vergunning aanvragen voor uw verbouwing. Voor de kleinere verbouwen binnenshuis is meestal geen vergunning nodig maar wel voor nieuwbouw, grotere aanbouw projecten en verbouwingen, de maatstaven hiervoor kunnen per gemeente verschillen. Verder kan een tekening voor een verbouwing nodig zijn ten behoeve van de welstandsgoedkeuring of wanneer uw huis een monument status heeft.

Een goede tekening bij een architect kost al gauw een paar honderd euro tot enkele duizenden euro’s afhankelijk van de grote van uw project. Het is natuurlijk mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het maken van een bouwtekening wanneer u daar tijd voor heeft en het leuk vind zich te verdiepen in bouwtechnieken, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Daarom heeft bouwbedrijf J.Hop diverse oplossingen voor u wanneer u een bouwtekening, contructietekening of 3d ontwerp nodig heeft van uw nieuwe bouwproject of verbouwing.

J.Hop heeft contacten met tekenaars die voordelig een goede bouwtekening van uw nieuwe project kunnen maken. Hierdoor krijgt u zelf een goed beeld van hoe het er uiteindelijk uit gaat zien en een betere kijk op uw bouwproject.

Bent u op zoek naar een tekenaar voor uw nieuwbouw, uitbouw of verbouwing? Neem contact op met ons, wij helpen u graag verder.

Zonder zorgen bouwen?


    Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/jhop/public_html/nijkerk/wp-includes/functions.php on line 4673

    Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/jhop/public_html/nijkerk/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110